Kunstforeningen 4-Kanten

NYHEDSBREV  marts 2019

Kære medlemmer

Tak for en fin og hyggelig generalforsamling. Og stort velkommen til de nye medlemmer.

Tak for de mange gode og nytænkte forslag til medlemsforøgelse.

Vi oplevede en god stemning under summedelen ved bordene og er mega glade for alle jeres ideer.

Vi har gennemgået dem alle og arbejder videre dermed.

Dette nyhedsbrev var således et af forslagene.  Bliver sendt, når vi har noget på hjerte.

Vi er også i gang med at genoptage Facebook siden og opretter os også på Instagram.

På Facebook hedder vi ” Kunstforeningen Firkanten i Odense”

På Instagram hedder vi ” KunstforeningenFirkanten” -ét sammenhængende ord.

Vi er på idéplan med folder og plakat til uddeling.

Og idéen med at nævne Kunstforeningen under punktet EVT. på dagsordenen

til  personalemøder på jeres arbejdspladser, gives hermed videre.

Til dette vil det være godt at kunne udlevere en folder og hænge en plakat på opslagstavlen.

Ophængning af indkøbte værker på arbejdspladser og caféer, som forslået, er vi meget forsigtige med at indføre af forsikringsmæssige årsager.

--- Dette var nogle eksempler fra vores bearbejdning af indkomne idéer.

Inden længe tager vi på vores første kunstindkøbstur.

Turen går til Svendborg – til Inge Lindholm ( forslag fra medlem), Per Buk og Ann-Kerstina Nielsen.  Samt John Olsen, der bor i omegnen af Svendborg.

Tirsdag 12.marts deltog vi i generalforsamlingen i ”Kunstforeningen af 1958” uden gevindster, men fik fine tryk, som I kan se på Facebook og Instagram.

Bedste hilsner fra

Bestyrelsen v. Helen Kjersgaard